Overzicht van de beste SEO tools van 2021

Het beheersen van SEO-optimalisatie kan moeilijk zijn, vooral als je net begint. Gelukkig is het vinden van de beste SEO-tools eenvoudig, we hebben ze allemaal op deze lijst verzameld. We hebben contact opgenomen met meer dan 30 SEO-experts om erachter te komen wat de beste SEO-software is en welke tools voor het bijhouden van zoekwoorden indruk maken op de SEO-experts. U hoeft niet al deze tools te proberen, u hoeft alleen maar uit te zoeken welke het beste werkt voor uw bedrijf.

 

Waarom SEO-tools gebruiken?

SEO-tools besparen u vervelend zoekwoordonderzoek en gegevensanalyse. Met deze tools kun je zien wat werkt en welke delen van je strategie baat kunnen hebben bij wat aanpassingen. De beste SEO-tools geven ook rapportages over hoe je je opstelt ten opzichte van concurrenten en waar de grootste kansen liggen. Bovendien kunt u hiermee zoekprestaties in landen, regio’s of talen meten.

Het wordt beter. Als u meer dan één website beheert, kunnen SEO-tools u helpen de prestaties van elke site direct te beoordelen. Veel ondernemers met meerdere websites stoppen veel gegevens in spreadsheets en analyseren deze handmatig. Maar dat wordt al snel overweldigend en verhoogt het risico dat de rapporten onnauwkeurig zijn. Gelukkig kun je SEO-software gebruiken om uren werk te besparen en met één klik nauwkeurige rapporten te genereren.

 

Beste tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

  1. Ahrefs
  2. Google Search Console (GSC)
  3. Semrush
  4. KWFinder
  5. Moz Pro
  6. Ubbersuggest
  7. Answer The Public
  8. SpyFu
  9. Woorank
  10. Majestic