Hoe werkt een Exact online koppeling?

Exact is een Nederlands software bedrijf dat oplossingen biedt omtrent software voor accounting, ERP (enterprise resource planning) e.d. Exact online biedt online software voor de bedrijfswereld. Door software te bieden voor zowel accounting als CRM (customer relationship management) ontstaat een gemakkelijke basis om mee te werken voor zowel entrepreneurs als accountants en boekhoudprofessionals. Daarnaast zijn er vele verschillende mogelijkheden tot uitbreiding wat betreft de software. In dit artikel lees je meer over een Exact Online koppeling.

Exact online

Alle producten van Exact online bevatten accounting en CRM kenmerken, maar je kunt zelf selecteren welk pakket het beste bij jouw bedrijf past. Door gebruik te maken van Exact online kun je naast boekhouding en CRM verschillende branche specifieke pakketten integreren. Het pakket voor de handel helpt ondernemers met het beheren van onder andere voorraad, orders en relaties. Er is ook een pakket gespecialiseerd voor productie waarin de planning en productie kunnen worden gefaciliteerd. Voor de bouw is er een pakket waar zowel de boekhouding als projectbeheer en administratie zijn samengevoegd. Daarnaast is er een pakket voor uren en facturen, en één voor project management waar iedere branche gemak van kan hebben. Het eerste pakket bevat zowel urenregistratie als factuurverwerking en kan urenverantwoording sneller en makkelijker maken. Het tweede pakket helpt bedrijven met het soepel laten verlopen van uiteenlopende projecten, van urenregistratie tot een overzicht van financiële resultaten.

Wat is een Exact online koppeling

Een Exact online koppeling is een specifiekere uitbreiden van Exact online waardoor je bepaalde handelingen kunt automatiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een simpel accounting pakket, waarmee je onder andere bankzaken en factureren gemakkelijker maakt. Door een bankkoppeling worden de bankafschriften van verschillende banken zoals Rabobank, ING, Knab, ABN en Bunq verwerkt via Exact. Bankafschriften van andere banken kunnen gemakkelijk worden geïmporteerd. Dit maakt de administratie een stuk gemakkelijker en overzichtelijker. Exact online kan aan heel veel verschillende applicaties gekoppeld worden. Heb je je eigen website voor online verkopen, of werk je door middel van een platform, dan kan je dit gemakkelijk koppelen via de open applicatie Reeleezee (een dochterbedrijf van Exact).